La multinacional Nestlé implantarà un Global Digital Hub

L’empresa ubicada a Esplugues de Llobregat preveu crear uns setanta llocs de treball.

La multinacional Nestlé ha decidit implantar a Esplugues de Llobregat un Global Digital Hub on es preveu la creació d’uns setanta llocs de treball especialitzats en noves tecnologies. S’espera -segons ACN- que la nova unitat estarà a ple rendiment a finals d’aquest 2016 i donarà servei a les companyies del grup a nivell mundial.

La companyia ha triat Catalunya per fixar la base de l’equip de treball per “la provada capacitat innovadora i l’ecosistema tecnològic de la ciutat” i perquè considera que és “un lloc atractiu per a joves talents”, segons ha apuntat la multinacional.

El Global Digital Hub s’instal·larà a la seu Nestlé España, situada a Esplugues de Llobregat i té com a principal objectiu el disseny, la construcció, implementació i manteniment de les plataformes digitals amb les quals Nestlé es comunicarà amb el consumidor (‘Business to Consumer’) a nivell mundial. Aquestes plataformes inclouran solucions en l’àmbit del màrqueting digital, el comerç electrònic i la comunicació amb els consumidors a través de les xarxes socials, del disseny de webs, aplicacions de mòbil, i altres productes i serveis digitals.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix