L’empresa de menjar oriental Ta-Tung s’instal·larà a Sant Vicenç

Imprimeix

La companyia gastronòmica, líder en el sector de plats precuinats, preveu crear un mínim de 75 llocs de treball directes en dos anys.

Sant Vicenç dels Horts acollirà, a partir del segon semestre de 2016, l’empresa de menjar oriental Ta-Tung. La companyia ocuparà la nau buida que actualment té l’empresa Prysmian. Així es va informar ahir al Ple de febrer, on també es va explicar que l’empresa gastronòmica preveu crear un mínim de 75 llocs de treball directes en dos anys. Ta-Tung cobrirà els llocs amb treballadors i treballadores del municipi. A més també es preveu un impacte positiu en les empreses de l’entorn, potencials proveïdors, per exemple, en temes de logística, transport o serveis a les indústries (mecanització i manteniment de maquinària industrial, serveis de neteja, etc.).

 

 

Mesures per atreure inversió

L’Ajuntament ha engegat diverses mesures per atreure al municipi aquesta inversió privada i generar ocupació. Així, per exemple, es bonifica el 50% de l’impost de la plusvàlua per promoure la venda de la nau buida, que està inactiva i no genera riquesa ni ocupació. Un dels requisits perquè el propietari pugui accedir a la bonificació és que el comprador sigui una empresa amb un pla de viabilitat sòlid i que tingui garanties de creixement i de creació de llocs de treball, com ha demostrat Ta-Tung. A més, amb aquesta operació, l’Ajuntament començarà a ingressar l’Impost d’Activitat Econòmica anualment.

D'altra banda, l’Ajuntament també promou amb diverses ajudes que l’empresa contracti persones aturades de Sant Vicenç dels Horts per un període mínim de 12 mesos ininterromputs.

Redacció / Foto: Ta-Tung