Begues posa en marxa un programa per millorar l’ocupació

Imprimeix

El programa “Desmarca’t” es divideix en set tallers que va des de l’anàlisi de les pròpies competències als consells per afrontar les entrevistes de treball.

A partir d’aquesta setmana s’han obert les inscripcions per tal de prendre part del programa formatiu “Desmarca’t” que promou l’Ajuntament de Begues per asssolir un lloc de treball a través de la marca personal. Des d’aquest proper 2 de febrer fins el 15 de març es programen set tallers que, en dues sessions cadascun, permeten treballar la imatge professional dels assistents de manera esglaonada. Tots els cursos s’impartiran de manera gratuïta al Centre Cívic El Roure.

Així les primeres trobades es dedicaran a avaluar les competències pròpies per tal de poder potenciar els aspectes més destacables de cada perfil laboral. A partir d’aquí es treballaran qüestions fonamentals com l’elaboració del currículum, la creació de la marca personal o l’ús de LinkedIn i d’altres recursos a Internet per a la recerca de feina. Un cop arribats a aquest punt, els dos últims tallers tractaran sobre la gestió del procés de selecció i sobre com fer front a les entrevistes de treball.

Redacció / Fotos: Ajuntament de Castellví de Rosanes