Reconeixement al Pla de Formació Avança't 2.0 de Sant Boi

Imprimeix

El guardó reconeix aquesta iniciativa com una bona pràctica per a la formació i el desenvolupament de competències de la plantilla municipal.

L’Ajuntament de Sant Boi està d’enhorabona. El Pla de Formació Avança't 2.0 va aconseguir un dels "Premios a la Calidad en la Formación para el Empleo de las Administraciones Públicas" que atorga el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. El guardó reconeix aquesta iniciativa com una bona pràctica per a la formació i el desenvolupament de competències de la plantilla municipal.

El guardó correspon a l'apartat d'Innovació didàctica. El Ministeri considera que la transformació de les administracions públiques per garantir el dret ciutadà a una bona administració exigeix una formació innovadora i de qualitat i destaca que el pla Avança't de l'Ajuntament de Sant Boi és un referent en aquest àmbit.

Per donar a conèixer la iniciativa, un resum del material didàctic utilitzat a Sant Boi s'incorporarà al Banc d'Innovació de les Administracions Públiques , integrat alhora al Banc de Coneixement de l'Institut Nacional d'Administracions Públiques (INAP).

Un total de 250 accions formatives

Un total de 575 treballadors i treballadores municipals han assistit durant els darrers tres anys a alguna de les 250 accions formatives realitzades. El nombre d'hores de formació acumulades ha estat de més de 1.400.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi