Sant Boi parlarà demà d’innovació al Baix Llobregat

Imprimeix

La jornada és una de les activitats que formen part de la Setmana de la Co-innovació a la comarca.

L’equipament santboià de La Gralla acollirà demà dimecres, entre les 9.30 i les 18.30 hores, una jornada anomenada “Fem innovació al Baix Llobregat", emmarcada en la Setmana de la Co-Innovació que s’està celebrant en diferents poblacions de la comarca. El seu objectiu és fer les primeres passes per a crear la Xarxa d'Innovació Social del Baix Llobregat. En aquest sentit es vol crear una comunitat sòlida i interrelacionada de persones i agents que aposti per uns valors i unes pràctiques vinculades a una economia social, innovadora i solidària a la comarca.

La jornada, organitzada per CoBoi, aplegarà professionals, responsables municipals, persones emprenedores i teixit associatiu. Concretament, se centrarà a identificar les principals línies de treball per impulsar la innovació social com a estratègia de desenvolupament local a la comarca, i en afavorir la connectivitat i la difusió entre activitats vinculades a l'economia i la innovació social.

Aquesta jornada s'emmarca dins del projecte "Primeres passes per la creació d'una xarxa d'innovació social al Baix Llobregat", impulsat pels municipis de Sant Boi, El Prat, Sant Feliu i el Consell Comarcal amb la col·laboració de Citilab, Innobaix i Fundació Ciutat de Viladecans.

Redacció / Foto: Arxiu