Agustí Miró, nou delegat territorial de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

Imprimeix

Substitueix a Pilar Agud, que deixa el càrrec per prejubilació parcial després de 14 anys al capdavant de la delegació comarcal.

Agustí Miró és el nou delegat territorial de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet. Miró substitueix Pilar Agud, llicenciada en Relacions Laborals, que deixa el càrrec per prejubilació parcial després de 14 anys al capdavant de la delegació de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet. El nou delegat territorial afronta aquesta nova etapa “amb il·lusió i amb la voluntat que PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet sigui un referent pel creixement del món empresarial i associatiu del territori”. Al mateix temps, vol “contribuir a defensar i representar els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms, i a endegar projectes per tal que les empreses assoleixin els objectius de competitivitat, innovació i desenvolupament per fer front als incessants canvis i noves necessitats de l’actual situació econòmica i social.”

Miró té estudis de Ciències Empresarials i màster en Direcció General, la seva trajectòria professional ha estat marcada pel seu pas per Lauren Films com a director d’Operacions i cap de Recursos Humans i Administració. També compta amb una gran experiència com a controller industrial per a diferents empreses del sector. La seva vinculació amb PIMEC es remunta a l’any 2012, quan va ser nomenat delegat territorial de les delegacions de la patronal a les Terres de l’Ebre (Amposta i Tortosa).

Redacció / Foto: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet