El Citilab de Cornellà, centre d’iniciatives per a empreses i comerços

Imprimeix

Acollirà durant octubre i novembre l’Start Up Training i un cicle de conferències per a informar sobre les darreres estratègies en màrqueting, comunicació creativitat i innovació.

Innobaix i l’Escola de Negocis Eada organitzaran del 7 d’octubre a l’11 de novembre la quarta edició del programa Start Up Training, un programa de capacitació orientat a empresaris/es i directius/ves d'empreses innovadores o amb alt potencial de creixement. Es tracta d'una oportunitat única i gratuïta al Baix Llobregat d'aprendre tot allò que és necessari per portar una innovació o un pla de creixement a l'èxit. El programa es compon de vuit sessions de 3 hores de formació, un workshop de presentació de projectes i dues tutories per projecte. Es farà a les instal·lacions d’Innobaix al Citilab de Cornellà del 7 d'octubre a l'11 de novembre de 2015. Aquest esdeveniment està subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

D’altra banda, l'empresa de màrqueting i comunicació Cuende Consulting organitza durant l'octubre i el novembre la segona edició del cicle de conferències sota el títol, "Adapta’t al canvi: marca la diferència". El cicle s'adreça a pimes i comerços amb la intenció d'informar sobre les darreres estratègies en màrqueting, comunicació, creativitat i innovació. L'assistència és gratuïta. El cicle arrenca el 22 d'octubre de 15h a 16h amb la conferència Claus visuals per captar l'atenció en el punt de venda, a càrrec de Natalia Ruiz Boché, interiorista, escaparatista i visual merchandiser. 

Redacció / Foto: Arxiu