Gavà va aplegar ahir 150 joves empresaris

Imprimeix

La trobada, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa del municipi i el president de PIMEC Joves Empresari-L’Hospitalet, es va centrar en una conferència de Víctor Küppers sobre l’entusiame.

Un total de 150 joves empresaris del Baix Llobregat i L’Hospitalet es van reunir ahir al vespre al Parc Arqueològic de mines de Gavà per escoltar la conferència de Victor Küppers, soci de Küppers&co, professor de la UB, de la UIC i de la Universitat de Navarra, i formador en empreses nacionals i multinacionals.

La xerrada de Küppers va girar al voltant de l’entusiasme, i ha versat sobre la importància de l’actitud personal com a element motivador i dinamitzador tant en l’àmbit personal com professional, tot potenciant la implicació i la motivació personal dels assistents perquè, a més de “saber fer” les coses, també “vulguin fer-les”.

Sessió d’afterwork

La sessió afterwork, organitzada per PIMEC Joves Empresaris Baix Llobregat-L’Hospitalet, va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez Jiménez; el president de PIMEC Joves Empresaris, Miquel Camps; el vicepresident de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet i president de PIMEC Comerç al territori, Antonio Boza; i el president de PIMEC Joves Baix Llobregat-L’Hospitalet, Sergi Fuster, que ha actuat com a amfitrió. Fuster va mostrar una gran satisfacció per la gran acollida de l’acte, assenyalant que “és un orgull observar que els empresaris i empresàries del territori desitgem trobar idees, hàbits pràctics i útils amb la finalitat de millorar i potenciar les actituds personals. Tenir una visió positiva i viure amb entusiasme sempre aportarà bons resultats a l’empresa”. A més, va voler destacar l’eix de connexió i relacions de PIMEC Joves del Baix Llobregat-L’Hospitalet amb els agents socials, polítics i econòmics del territori i la resta de territorials de PIMEC Joves.

En finalitzar la conferència, es va celebrar una sessió networking que ha servit per establir contacte i intercanviar idees entre els joves empresaris del territori.

Redacció / Foto: PIMEC