Manuel Rosillo continua sent el president de l’AEBALL

Imprimeix

L’Associació d’Empresaris de l’Hospitalet i el Baix Llobregat va aprovar un Codi Ètic i de Bon Govern així com els comptes de l’any 2015 i el pressupost del present exercici.

L’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) va celebrar aquesta setmana l’Assemblea General Anual, en la que els socis van aprovar els comptes de l'entitat corresponents a l'exercici anterior, el de l'any 2014, així com el pressupost per l'exercici en curs, el 2015. A més, la Directora General, Maria Rosa Fiol, i el president de l'entitat, Manuel Rosillo, van presentar els seus informes relatius a les tasques desenvolupades durant el darrer exercici, i les perspectives de futur.

Memòria d’activitats i serveis

Durant l'Assemblea, s'ha aprovat també la Memòria d’activitats i serveis de l’exercici 2014 de la que destaquen les més de 30 jornades informatives a les quals han participat més de 1.200 persones, per informar de tendències i novetats, així com els més de 1.000 treballadors formats, els més de 30.000 currículums rebuts per l'entitat per cobrir les prop de 140 ofertes de treball publicades per les empreses associades, o les prop més de 80 empreses acompanyades en la recerca de finançament.

Internacionalització

AEBALL també ha intensificat el suport a la internacionalització de les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, i a les accions promogudes (missions comercials a 17 països diferents, visites i participacions agrupades a fires internacionals, grups d'exportació, suport a la iniciació a l'exportació, xarxes de delegats a diferents mercats), han participat més de 150 empreses.

Eleccions

A continuació, es va celebrar una Assemblea General Extraordinària, en el marc de la qual es va escollir una nova Junta Directiva, i a més, les empreses associades han aprovat un nou Codi Ètic i de Bon Govern que a partir de l'1 de gener del 2016 regirà el funcionament de la patronal de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, així com una modificació als seus estatuts, motivada per la introducció del nou codi.

Els membres de la Junta Directiva escollida van reelegir a Manuel Rosillo com a president de l'entitat. La Junta Directiva manté l'estructura de l'anterior mandat, amb la incorporació de Baldiri Ros, president de l'Institut Agrícola Català Sant Isidre, i Josep M. Huguet, president de la Comissió del Gremi d'Hotels de Barcelona a L'Hospitalet.

Redacció / Foto: AEBALL