Tornen els Dies Bojos a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

La campanya de promoció de l’economia local arriba a la quarta edició i se celebrarà el 12 i 13 de juny amb ofertes comercials, de restauració i activitats al carrer.

Comerços, hotels, restaurants, concessionaris de cotxe, cinemes, museus i complexos esportius de la ciutat, entre altres, proposen múltiples ofertes, descomptes i promocions especials per desafiar la crisi i incentivar l'economia local. Són els Dies Bojos de Sant Boi de Llobregat que se celebrarà el 12 i 13 de juny. Aquesta iniciativa va néixer l'any 2012 amb la finalitat de promocionar la ciutat baixllobregatina des de la vessant econòmica i d'incentivar l'economia local amb la participació de tots els sectors econòmics del municipi, integrant-los en una mateixa campanya i creant complicitats entre ells

A l’edició del 2015, el comerç regala la compra i alguns restaurants Degusta Sant Boi l'àpat: els establiments adherits a la campanya retornaran l'import de la compra/àpats en vals. Els mercats de Torre de la Vila i Ciutat Cooperativa sortejaran les compres gratis. Els hotels NH, Hostal Rambla i El Castell ofereixen habitacions a 15? (taxes no incloses). Els complexos esportius fan la matrícula gratuïta (es podrà consultar el web per veure quines ofertes i promocions més fan). Els cinemes Can Castellet fan el 2x1. Alguns dels bars i restaurants del Gremi d'Hostaleria fan el "canya + tapa" (cal consultar el web per conèixer els establiments participants). D'altra banda, els aparcaments municipals oferiran 2 hores d'estacionament gratuït (Baldiri Aleu, Mercat Vell i Sant Jordi). La benzinera Repsol Can Calderon farà un rentat gratuït per proveïment de 50? de carburant durant l'horari de 6 a 22 h i per últim un 2x1 al museu Can Barraquer, Termes Romanes i Torre Benviure.

Activitats al carrer

A més de les ofertes comercials i de restauració, el programa preveu la celebració de diverses activitats al carrer. Així, el 12 de juny (divendres) es faran dues desfilades de moda a la plaça del Mercat Vell i al carrer Montmany, a les 18.30 h. El mateix dia 12, el col·lectiu We Art organitza un mercat de handmadea la plaça del Mercat Vell, de 17 a 21 h. El dia 13, el complex esportiu Àccura Sant Boi organitza, a les 11.30 h, una masterclassde zumba i body combat.

Redacció / Foto: Arxiu