Punt final a la temporada 2015 de la Passió d'Olesa

Imprimeix

Avui es representarà l’últim espectacle on l’actor Isidre Montserrat donarà vida per darrera vegada el paper de Jesús després de nou anys consecutius.

Avui divendres 1 de maig, la Passió d’Olesa tancarà temporada 2015. I ho farà amb una representació que viurà de manera especial l’actor Isidre Montserrat, ja que representarà per darrera vegada el paper de Jesús, després de nou anys interpretant-lo. Tancarà així una temporada carregada de novetats, amb estrenes a la direcció i en papers tan importants com el del mateix Jesús, el de Sant Joan o Sant Pere. 

El president de La Passió d'Olesa, Sam Carrique, ha destacat que s’han complert els objectius marcats a l’inici de la temporada "millorar encara més la qualitat de l’espectacle i aconseguir augmentar també les xifres de públic."

Per cloure la temporada amb tots els honors, diumenge La Passió també celebrarà el tradicional dinar de col·laboradors, durant el qual s’entregaran els diplomes a aquelles persones que ja fa vint-i-cinc anys que col·laboren amb l’entitat. Durant el dinar hi haurà també una nova edició del concurs sobre coneixements de La Passió.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat