Música i coreografies de Les Cantabile a Esplugues de Llobregat

Imprimeix

El cor, finalista de l’Oh Happy Day de TV3, actuarà el diumenge 26 d’abril a les 18h a l’Avenç.

L’Espai A l’Avenç d’Esplugues de Llobregat acollirà, aquest diumenge 26 d’abril a les 18 hores, l’espectacle Life de la formació de cor femenina Cantabile, finalistes del programa de TV3 Oh Happy Day. Un espectacle emmarcat dins de la quarta edició del circuit d’arts escèniques. El cor de noies Cantabile, provinents del barri barceloní de Gràcia, oferiran el seu espectacle Life, amb el qual proposen reviure diferents moments de les etapes de la vida a través de diferents temes musicals introduïts per una petita escena o diàleg, cosa que dóna coherència dramàtica a l’espectacle.

Amb la direcció a càrrec de Laia Jornet, l'espectacle uneix les veus harmòniques de les noies amb coreografies que transmeten les emocions d’un repertori de cançons pop i altres extretes de musicals moderns. Els espectadors somriuran recordant la il·lusió, l'energia i la vitalitat pròpies dels nens i adolescents, i s’emocionaran revivint els amors i desamors, les confusions, les esperances, les bogeries... Tots aquells moments compartits amb els grans amics i persones especials que formen part de la vida.

Sobre l’Espai A

L’Espai A, és un circuit d’arts escèniques amateurs creat l’any 2011 amb l’objectiu de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast del públic en general, produccions de qualitat dins els àmbits del Teatre, del Cant, de la Dansa i de la Música, així com també potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per l’explotació de les produccions amateurs. L’Espai A és una unió d’esforços de diversos agents culturals del país, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, coordinat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i amb la col·laboració de Moviment Coral Català, Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Federació Catalana de Societats Musicals i Agrupament d’Esbarts Dansaires.

Redacció / Foto: Espai A