El Festival Jove Altraveu del Prat arriba a la tercera edició

Imprimeix

Organitzat per diferents col·lectius de joves de la ciutat i la regidoria de Joventut se celebrarà demà dissabte.

 

Demà dissabte a l'Skatepark -jardins de la Ribera- del Prat de Llobregat tindrà lloc, a partir de les 16 h, la tercera edició del Festival Jove Altraveu. Aquest és un festival multidisciplinar organitzat per diferents col·lectius de joves de la ciutat i la regidoria de Joventut.

A partir de les 16 hores es faran multitud d'activitats: taller i campionat d'skate, taller de dj amb el DJ Sayessol, una gimcana organitzada perl grup d'Antenes Informatives del Lloro, taller de petanca, photocall, exhibicions de dansa de diferents estils, una batukada del grup de percussió Krestatum, l'actuació de Diables del Prat, i paral·lelament un espai de debat sobre comunicació 2.0 amb Bertran Cazorla i Francesc Gelabert. Al vespre tindran lloc les actuacions musicals dels grups locals: Punto y Aparte, Txemurris, Alfred Gc i Alea Fellas i a continuació, i com a cap de cartell, Doctor Prats. Per tancar la jornada actuaran els djs Sayessol i Albert Gracia.

Els conductors de la jornada seran actors joves de l'Associació ETC. També hi haurà servei de bar, a càrrec de l'AEiG Anton Vilà i Saó Prat.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat