Uns 300 alumnes participen en la Trobada de Flautes Travesseres de Catalunya

Imprimeix

Vint-i-cinc escoles de música assistiran en un acte que se celebrarà demà a Sant Feliu de Llobregat.

Aquest dissabte, 11 d’abril, uns tres-cents alumnes de vint-i-cinc escoles de música i conservatoris de Catalunya participaran en la VII Trobada de Flautes Travesseres que se celebrarà a cavall entre el Palau Falguera i el Palau d'Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu, que enguany commemora el 30è aniversari, és l'amfitriona de l'esdeveniment.

La programació

Al llarg e la jornada els participants a més d'assajar tindran l'oportunitat de participar en tallers musicals organitzats per grups d'edat. A les 15 hores podran gaudir d'un espectacle musical que tindrà lloc a l'Auditori del Palau i a partir de les 18 h es farà una cercavila des del Palau Falguera i fins al Palau d'Esports Juan Carlos Navarro, on a les 19.30 h es durà a terme el concert de cloenda de la Trobada. Entre els temes que s'interpretaran en la cloenda destaquen algunes de les peces musicals incloses en la 'Cantata Rosa Joana i les Set Magnífiques', inspirada en textos de la poetessa santfeliuenca Joana Raspall. 

De caràcter biennal

La Trobada de Flautes de Catalunya té caràcter biennal i s'organitza sempre a una població catalana diferent amb la voluntat de reunir alumnes i professors d'aquest instrument per aprendre, intercanviar coneixements i, alhora, gaudir d'una jornada lúdica. En l'edició d'aquest 2015 la sessió s'organitza sota el lema "Ull viu, la flautada a Sant Feliu".

Redacció / Foto: Arxiu