Les caramelles tornen a omplir els carrers de Castellví de Rosanes

Imprimeix

El recorregut s’iniciarà aquest diumenge de Pasqua a les 11 del matí i seguirà fins entrat el migdia.

Els Petits Caramellaires de Castellví de Rosanes tornaran a omplir els carrers del municipi amb cançons coincidint amb el diumenge de Pasqua. El recorregut dels petits cantaires s’iniciarà diumenge 5 d’abril a les 11 del matí a l’església de sant Miquel. D’allà, la colla anirà a can Duran, a la plaça de Catalunya i a la confluència dels carrers de Sant Isidre i Montjuïc. A les 12.30 es preveu fer una cantada a l’església, i posteriorment els Petits Caramellaires actuaran a la plaça d’Europa, a la plaça del poble, al carrer del Serral i al Taió.

La cantada de caramelles, organitzada per l’entitat Petits Caramellaires de Castellví de Rosanes, és una de les activitats més tradicionals del municipi. Els diners recollits amb motiu de la cantada de Pasqua serviran, com és habitual, perquè els nens i nenes de les caramelles puguin fer una excursió a primers d’estiu.

La colla caramellaire de Castellví participarà l’1 de maig en 45a Trobada de petits caramellaires del Baix Llobregat, que es farà enguany a Viladecavalls.


Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes