Una seixantena de nens santjoanencs pinten dos pilars del viaducte de l’AVE

Imprimeix

El mural artístic ocuparà una superfície aproximada de 5.000 metres quadrats i l’objectiu és integrar l’estructura de formigó en el paisatge.

Una seixantena d'infants van participar aquest cap de setmana en la pintada d'una part d'un mural artístic -dos pilars- en el viaducte de l’AVE de Sant Joan Despí que ha creat l'equip de la creadora Montserrat Casacuberta, encarregada també de dissenyar i pintar vuit pilars més d'aquesta infraestructura. L'objectiu d'aquest projecte, impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la col·laboració de l'Ajuntament i ADIF, és integrar aquesta estructura de formigó en el paisatge i reflectir-hi la presència del municipi a través d'elements naturals i del seu imaginari.

La feina continua

Després de la jornada d'ahir, la feina continua, ja que l'equip de Casacuberta, professora del Centre Universitari de Disseny BAU, encara seguirà treballant en aquest gran mural artístic que ocupa una superfície aproximada de 5.000 metres quadrats. Als vuit pilars en què encara s'està treballant trobem elements de la cultura popular santjoanenca, com els gegants i el drac; motius relacionats amb Josep Maria Jujol; la natura, i els contes. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí