Castelldefels aplega per sisena vegada consecutiva una fira d’universitats europees

Imprimeix

L’esdeveniment es va celebrar a la British School of Barcelona amb l’objectiu de promocionar a estudiants i pares els sistemes universitaris espanyols i anglesos.

The British School of Barcelona de Castelldefels va acollir per sisè any consecutiu la fira d’Universitats europees.Un acte on es van aplegar algunes de les Universitats i escoles de negoci més importants d’Europa.

L’esdeveniment tenia com a principal objectiu proporcionar a estudiants i pares una clara visió sobre els sistemes universitaris espanyols i anglesos i les particularitats dels processos d’admissió a ambdós països. Entre els centres més rellevants que van participar en la Conferència d’Universitats destaquen: New College of the Humanities (Regne Unit), Toulouse Business School, Les Roches International School of Hotel Management (Espanya), ESADE (Espanya), UAB, UPC, Pompeu Fabra...

Segons la Directora de Secundaria de BSB, Amanda Hughues, la fira va ser, un any més, un èxit: “Des que em vaig incorporar a l’escola ara fa set anys fins al dia d’avui, he notat un canvi en el destí escollit pels nostres estudiants. Aquesta fira, els presenta noves oportunitats i els dóna les eines suficients perquè puguin triar una Universitat que s’adeqüi a les seves necessitats i copi les seves expectatives educatives”. A més, la docent va assegurar que cada vegada “hi ha més facilitats perquè els alumnes puguin estudiar a l’estranger. Per exemple, al Regne Unit es poden obtenir préstecs per finançar les carreres o demanar beques per ajudar a disminuir els costos. Al final, els estudiants el que busquen és una Universitat que els permeti progressar i fer-se un lloc al mercat laboral.”

Redacció / Foto: MCS