×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

L’inici de la temporada 2015 de la Passió d’Olesa ja té data

Imprimeix

Els personatges de Sant Joan, Sant Pere i el paper principal, el de Jesús, estrenaran cara nova.

Ja hi ha data per l’inici de la temporada 2015 de la Passió d’Olesa de Montserrat. Serà el pròxim 8 de març. A més, l’equip de direcció presentarà moltes novetats.

Per exemple, al primer acte, es volen eliminar tots els foscos des del quadre del sermó de la muntanya fins al final, amb l’objectiu d’agilitzar l’espectacle. Ja al segon i tercer acte del drama sacre, les novetats se centraran, entre d’altres, en escenes com les de la borrascosa sessió del sanedrí i la crucifixió. En el primer cas, l’escena del Sanedrí, es vol fer que el quadre sigui menys estàtic jugant amb la il·luminació, creant diferents ambients dins l’escena. I quant al quadre de la crucifixió, sobretot se li vol donar més rellevància, i remarcar certs moments de l’escena, com ara l’arribada de la Mare de Déu als peus de la creu.

Interpretació

D'altra banda, en la part interpretativa també hi haurà novetats. Personatges destacats com Sant Joan i Sant Pere estrenaran cara, i també el paper principal, el de Jesús. Així, el jove Roger Forn s’incorpora al paper de Sant Joan (al costat de Toni Ruiz i Daniel Sicart); Raül Díaz al de Sant Pere (substituint Sam Carrique, el nou president de La Passió i al costat de Joan Povill), i en el paper de Jesús s’estrena Oriol Campmany, que enguany compartirà paper amb Isidre Montserrat (que serà l’últim any que ho farà) i Pep Vilà. Pel que fa a l’elenc, també es triplicaran els papers femenins, per donar més possibilitats a les col·laboradores de La Passió, que pocs papers troben dins l’espectacle. 

Redacció / Foto: Arxiu