Uns 500 alumnes es van beneficiar de classes de reforç a Cornellà

Imprimeix

L’Ajuntament va contractar professors per desenvolupar un projecte d’estudi assistit on el 75% dels participants van assolir millores en hàbits d’estudi i en resultats educatius.

Al voltant d’uns 500 nois i noies de Cornellà de Llobregat de quatre instituts del municipi i de la major part dels centres de primària públics i concertats es van poder beneficiar de la contractació el novembre de 2013 per part de l’Ajuntament de vuit professors en atur per a desenvolupar un projecte d’estudi assistit per a estudiants de la ciutat que necessitaven classes de reforç en matèries com matemàtiques o lectoescriptura, entre d’altres.

Les classes es van fer fora de l’horari lectiu, amb una mitjana de dues hores per setmana durant sis mesos, en grups reduïts i en un horari pactat amb cada centre. Respecte als alumnes que han seguit aquestes classes i que tenien matèries suspeses i amb risc de no superar el curs, més del 75% han aconseguit millores en hàbits d’estudi i en resultats educatius, afavorint-ne així que poguéssim passar de curs.

Redacció / Foto: Arxiu