Cloenda de la 17a Biennal de Ceràmica d’Esplugues

Imprimeix

Demà diumenge es lliurarà el premi del públic a la Masoveria i es posarà el punt final al certamen de projecció internacional amb més antiguitat de Catalunya.

Demà tindrà lloc l’¡acte de cloenda de la dissetena Biennal de Ceràmica d'Esplugues Angelina Alós, el certamen de projecció internacional amb més antiguitat de Catalunya. Per tancar aquesta edició, es lliurarà el premi del públic a la Masoveria. D’aquesta manera es posarà el punt final a una exposició de vint-i-quatre obres seleccionades que ha acollit el Museu Can Tinturé des de finals d'octubre. Em nome do Pai (En el nom del Pare), d’Ana Cruz i Betânia Pires (Lisboa, Portugal) és el títol de l’obra que ha obtingut el Premi Ciutat d’Esplugues, el més ben dotat (4.000 euros) del certàmen. El Premi Angelina Alós va ser per a Xavier Montsalvatje (Montcada, València) per la peça titulada La verdad. I el Premi Pujol i Bausis, per a la lleidatana Lourdes Riera, resident a Saragossa, per l’obra Ímpetu. Tres guardons patrocinats per tres empreses molt vinculades a Esplugues: Soler i Sauret, FIATC Assegurances i Nestlé España.

Taller d’experimentació

A més, com a activitat complementària, es realitzarà un taller d’experimentació Fangs i fangs, conduït per l'Escola Municipal de Ceràmica, una iniciativa oberta a la ciutadania en què s'introduirà els participants en les diverses tipologies de fang que s'utilitzen en la ceràmica contemporània i que, a continuació, s'identificaran en les peces de la 17a Biennal en una darrera visita a l'exposició.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues