Els clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques s’apleguen a Viladecans

Imprimeix

L’Atrium acull avui i demà una representació en exclusiva per a tots ells de l’obra “Stockmann”.

Unes 1.300 persones de 135 clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona assistiran avui i demà, 10 i 11 de novembre, a l’Atrium de Viladecans, a una representació exclusiva de l'obra "Stockmann", una adaptació lliure d’Un Enemic del Poble, d'Henrik Ibsen, a càrrec de Les Antonietes Teatre. Els assistents a la trobada provenen de biblioteques d'arreu de la demarcació de Barcelona. El periodista Xavier Grasset conduirà l'acte, que inclourà la representació de l'obra i conversa posterior del públic amb la compañía que representa l’obra teatral.

Més de quatre-cents

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona compta aquest curs 2014-2015 amb més de 400 clubs de lectura, els quals estan centrats en gèneres i temes tan diversos com les novel·les en diversos idiomes, el còmic manga, la novel·la negra, la poesia, el cinema d'autor, els llibres de viatges o la gastronomia, entre altres.

Aquesta és la quarta trobada dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals, que anteriorment ja havien assistit a una representació d'"Aloma" de Dagoll Dagom, amb motiu de l'Any Rodoreda, a un concert de Raimon, i l'obra "Adreça desconeguda", dirigida per Lluís Homar.

Redacció / Foto: Arxiu