Sis biblioteques del Baix Llobregat van al teatre

Imprimeix

Participen Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires, Begues, Esparreguera, Collbató i Sant Boi de Llobregat.

Uns 250 usuaris d'una dotzena de biblioteques –entre les quals s’hi troben sis del Baix Llobregat- de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona assistiran gratuïtament avui, a les 20 hores, al Teatre Romea, a la lectura dramatitzada de l'obra cabdal de Bernat Metge, El somni, en versió d'Alba Dedeu. La cita és fruit de la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i la Fundació Romea. Dirigits per Carles Canut, la lectura comptarà amb els intèrprets Joan Pera, Jordi Boixaderas, Toni Sevilla, Jordi Brau i Miquel Pujadó.

Les biblioteques del Baix Llobregat convidades són: Santa Oliva d'Olesa de Montserrat, Joan Pomar i Solà de Sant Esteve Sesrovires, La Ginesta de Begues, l'Ateneu d'Esparreguera, Collbató i Maria Aurèlia Capmany de Sant Boi de Llobregat.

El somni se centra en la història d'un home tancat a la presó que rep la visita d'un rei, un endeví cec i un músic que ve de l'infern. Un text de Bernat Metge, divertit i sorprenent, que Carles Canut i la Fundació Romea han decidit fer reviure en una lectura dramatitzada a partir de la versió contemporània d'Alba Dedeu.

Redacció / Foto: Arxiu