Gavà acull la VII Trobada de Centres d'Estudis i d'estudiosos d'Eramprunyà

Imprimeix

El tema central de la Trobada d'enguany és “L'aigua, el territori i les persones”.

Aquest dissabte 18 d'octubre, en jornada de matí i tarda, el Parc Arqueològic de les Mines Prehistòriques de Gavà acollirà la VII edició de les Trobades de Centres d'Estudis i d'estudiosos d'Eramprunyà. Aquestes Trobades, de caràcter anual, apleguen estudiosos i historiadors de la zona del Delta del Llobregat, que comparteixen durant un dia les seves recerques, i posen en comú els resultats d'aquestes investigacions.

El tema central de la Trobada d'enguany és «L'aigua, el territori i les persones», i està previst que s'hi presentin un total de 22 treballs, repartits en 6 ponències, 8 comunicacions i 8 pòsters, sobre aspectes diversos dels municipis de Castelldefels, Gavà, Begues, Viladecans, Sant Climent de Llobregat i Sant Boi de Llobregat.

Les trobades es van iniciar l'any 2008 al Museu de Gavà, i cada any s'han organitzat, per torn, a cadascun dels municipis de l'antic territori d'Eramprunyà. Després de recórrer-los tots, enguany tornen al lloc d'origen. Les trobades estan organitzades conjuntament pel Centre d'Estudis de Gavà i l'Associació d'Amics del Museu, i compten amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de Gavà.

Redacció / Foto: Arxiu