XVIII Jornades Descobrim el Garraf: Coneix el Garraf blau

Imprimeix

Constaran de quatre xerrades que oferiran grans coneixedors de l’espai marítim de les costes del Garraf i del Delta del Llobregat.

Com cada any, el Centre de Documentació del Parc del Garraf, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, organitza les Jornades Descobrim el Garraf amb l’objectiu de donar a conèixer aquest indret tan característic i tan proper al municipi baixllobregatí.

En aquesta edició es donarà a conèixer el Garraf blau, un espai que forma part del Parc del Garraf però que és tan desconegut com interessant. Les jornades constaran de quatre xerrades que oferiran grans coneixedors de l’espai marítim de les costes del Garraf i del Delta del Llobregat.

Per complementar aquestes xerrades, el diumenge 5 d’octubre, es farà una sortida en vaixell per descobrir aquesta zona tan vinculada al massís del Garraf i per veure els seus valors naturals i de protecció des de diversos punts de vista.

Els interessats a participar en les jornades i en la sortida s’hi poden inscriure al Museu de Gavà o a través del telèfon 93 263 96 10.

Redacció / Foto: Arxiu