El jazz i la cervesa artesana s’apleguen a Cornellà de Llobregat

Imprimeix

La segona edició del Festival Jazz&Beer se celebrarà el pròxim 20 de setembre.

El pròxim dissabte 20 de setembre tindrà lloc la segona  edició del Jazz&Beer, el festival de jazz i cervesa artesana de la ciutat de Cornellà de Llobregat. El festival, que s’esdevé amb periodicitat anual, se celebrarà a la Plaça de l’Ajuntament (Can Vallhonrat) des de les 11.00 del matí i s’estendrà fins a la mitjanit.

Els assistents podran gaudir de les actuacions d’Havana Quartet (jazz per a nens a les 11.00), Dixieland Preachers(12.00), la Big Band de l’Escola de Blues Barcelona (13.00), Cornejazz-Miguel Royo Quartet (amb la participació d’alumnes de les escoles de música de Cornellà de Llobregat (16.00), Bea García (18.00), Pastrami Quartet (20.00) i Giulia Valle Group (22.00). A més es podran degustar les cerveses artesanes de les cerveseries: Ales agullons, Birra 08, La Calavera, Les Clandestines, Cornèlia, Edge Brewing, Hazte1litro, Holz, La Font del Diable i Reptilian.

L’edició d’enguany compta, a més a més, amb la presència dels restauradors més rellevants de la ciutat, que prepararan uns plats especials per aconseguir un maridatge perfecte amb la cervesa. Jazz&Beer està format per un col·lectiu de ciutadans i ciutadanes de Cornellà de Llobregat procedents d’àmbits molt diversos.

Redacció / Foto: Arxiu