Les biblioteques del Baix Llobregat, presents a la Setmana del Llibre en Català

Imprimeix

També seran beneficiàries d'una aportació econòmica per part de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i empreses col·laboradores d'aquest esdeveniment cultural.

Des d’avui i fins al pròxim 14 de setembre, les diferents biblioteques del Baix Llobregat que estan integrades dins la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona seran presents a la Setmana del Llibre en Català, que enguany celebra la seva 32a edició, emplaçada a l'avinguda de la Catedral de Barcelona. Es tracta d'una mostra de la lectura en català a través de més de cent expositors, entre llibreries, editorials i entitats, i d'un programa amb més de 200 activitats.

Dos dels protagonistes del portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, el Gènius i la Valentina, presentaran les activitats per a nens i nenes els matins del dissabte 6 i 13 de setembre. Si bé el dia 6 serà una trobada amb els personatges de diferents contes, el dia 13 en Gènius i la Valentina acompanyaran els il·lustradors dels contes, que dibuixaran en directe i explicaran com treballen. 

Així mateix, una trentena de biblioteques públiques seran beneficiàries d'una aportació econòmica per part de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i empreses col·laboradores de la Setmana per tal que les biblioteques ampliïn el seu fons adquirint llibres a les casetes de les diferents editorials i llibreries presents a la Setmana. Això es farà efectiu el 10 de setembre, que serà el Dia de les Biblioteques Públiques a la Setmana. Enguany també es reprèn el Joc dels llibres recomanats, amb la participació de 65 biblioteques seleccionades d'arreu de Catalunya.

Redacció / Foto: Arxiu