Música celta i catalana al Palau Falguera de Sant Feliu

Imprimeix

Serà la primera edició i se celebrarà el pròxim 6 de setembre a partir de les onze del matí.

Els jardins del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat serà escenari, el pròxim 6 de setembre, de la celebració de la primera edició de "Keltònia. I Festival Celta Català del Baix Llobregat", que vol donar resposta per l’interès de la ciutadania que hi ha en aquest tipus de música i cultura. Des de les 11 h del matí i fins a mitjanit es duran a terme tota una sèrie d'activitats que permetran conèixer i gaudir de les tradicions cèltiques, sobretot de la música i la dansa, però també de la gastronomia, la cultura i de l'art més emblemàtic dels pobles celtes.

El nom "Keltònia" defineix el festival com una barreja d'influències celtes i catalanes amb la voluntat de donar a conèixer al públic la interacció entre ambdues cultures. El festival, que segons els seus organitzadors neix amb "vocació de continuïtat", té els seus pilars en la música i la dansa.

Mercat artesanal

El festival inclourà des de les 11 h del matí un mercat artesanal on es podran adquirir productes diversos i aliments característics del món celta. A més, també es faran tallers de bijuteria, rebosteria i maquillatge cèltic. Una altra de les activitats previstes és la conferència "Mitologia cèltica. El món dels druides", a càrrec del periodista i escriptor Jesús Ávila Granados. També es farà una sessió de conta contes cèltic per als infants.

Redacció / Foto: Arxiu