Demà comença la Festa Major d'Estiu 2014 a Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

Més de cinquanta activitats són les propostes del programa d’enguany.

Tot a punt per la Festa Major d’Estiu 2014 de Sant Vicenç dels Horts. Una àmplia oferta de propostes, mitjançant les entitats del municipi baixllobregatí, garantirà la diversió durant els pròxims tres dies (25, 26 i 27 de juliol). Més de cinquanta activitats formen part del programa previst, tot i que algunes ja s’han celebrat en els darrers dies com el Mercat d’Intercanvi i Segona Mà, la Festa de l’Esport Vicentí, la segona Matinal Custom Legisladores MG, el Festival de Dansa, entre altres.

L’Orfeó Vicentí, pregoner

La inauguració oficial de la Festa Major d’Estiu 2014 però serà demà, a les 21.30 hores a la plaça de la Vila. Es farà la tradicional lectura del pregó, a càrrec de l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic, que celebra actualment el seu centenari. I posteriorment hi ha previst la Fogonada a càrrec del col·laborador Josep Maria Delgado.

A partir d’aquí hi haurà un ampli ventall d’activitats com cercaviles, desfilades de moda, tallers, circ, col·loquis, esport, música, etc. Cal destacar les actuacions del grup Hotel Cochambre, de la vicentina Lídia Guevara o el festival de fusió de flamenc i jazz, amb l’espectacle Era Vivo.

També cal destacar que el mateix dia 25, a les 22 hores, se celebrarà el macrocorrefoc de deu colles amb motiu del 25è aniversari dels Àngels Diabòlics. A més, dissabte 26 de juliol, se celebrarà el cinquantè aniversari de la Colla de Geganters i Grallers del municipi, amb la participació de setze colles. D’altra banda, enguany destacarà l’actuació dels Trabucaires de Sant Feliu, els grallers de Torrelles i la colla castellera Carallots, que obriran els actes del diumenge, 27 de juliol a les 8 h.

I, per tercer any, hi haurà les Barraques, un espai amb terrasses on la gent pot menjar, beure i gaudir de música i d’actuacions en directe. Les gestionen les entitats, associacions i bars de Sant Vicenç dels Horts.

Podeu trobar totes les activitats de la Festa Major d’Estiu 2014 al web www.svh.cat

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts