José Reyes i Julio Gámez, guanyadors del concurs “Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat”

Imprimeix

Un total de 138 obres es van presentar a la categoria general i 262 a l’Instagram en l’onzena edició.

El jurat del concurs “Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat” ja té guanyadors. Una iniciativa del Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb l’objectiu de donar a conèixer els potencials turístics de la comarca. Per aquesta onzena edició, el tema escollit va ser “La llum a la primavera”. Enguany s’han presentat un interessant nombre de visions de paisatges naturals del riu i el Delta del Llobregat, de platges i de muntanya, que reflecteixen la bellesa, singularitat i espectacularitat de la comarca del Baix Llobregat.

La participació novament ha estat molt elevada, amb 138 obres presentades a la categoria general, i 262 a la categoria Instagram, nova categoria aquest any. El jurat es va limitar a valorar les imatges per qüestions tècniques, sinó que també ha tingut en compte el conjunt del material presentat i el que amb aquest s’expressava.

Els guardonats

José Reyes va ser el guanyador en la categoria general amb "Puesta de sol” feta al riu Llobregat al seu pas per Cornellà de Llobregat -foto-. En segona posició va finalitzar Manuel Cantarero, amb “Aromes de Montserra” feta a la Muntanya de Montserrat. I en tercer lloc va finalitzar Jaume Morera, amb “Flors al carrer d’en Sastra” feta a Olesa de Montserrat.

D’altra banda, Júlio Gámez va ser el guanyador de la categoria especial Instagram amb “Playa del Prat” feta a la platja del Prat de Llobregat.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el pròxim dimecres 16 de juliol, a les 18.30 hores, a la Sala Titan de la Biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat. Estarà present Lourdes Borrell, Vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i Manuel Ceballos, Tinent d’Alcalde de Política d’Espai Públic i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. A més, es podrà visitar l'exposició organitzada amb una selecció de 30 obres participants en el concurs, que estarà exposada fins el 31 de juliol.

Redacció / Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat