Els teatres de Sant Joan Despí se sumen a ‘Teatres en Xarxa’

Imprimeix

Des del consistori municipal es vol millorar la cooperació amb altres espais escènics de Catalunya.

L’Ajuntament va signar al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès, juntament amb la resta de municipis que s’hi ha sumat, un conveni perquè els teatres Mercè Rodoreda i Miquel Martí i Pol, els Teatres Despí, formin part d’aquesta xarxa que té com a objectiu generar sinergies que permetin un millor rendiment social i econòmic per continuar acostant produccions de qualitat a la ciutadania.

Amb aquest acord, els teatres Mercè Rodoreda i Miquel Martí i Pol de Sant Joan Despí, els Teatres Despí, cooperaran de forma permanent amb els altres equipaments escènics i musicals que han signat el conveni amb l’objectiu de generar sinergies que permetin un millor rendiment social i econòmic per continuar acostant produccions de qualitat a la ciutadania. Aquesta feina conjunta permetrà que l’oferta teatral guanyi en qualitat a través de la cooperació entre els teatres participants, i fins i tot fer coproduccions conjuntes.

També a Sant Boi i Sant Andreu de la Barca

Els municipis que van signar el conveni són, a més de Sant Joan Despí, Barberà del Vallès, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Ripollet i Tordera. El regidor de Cultura, Àlex Medrano, va ser l’encarregat de signar aquest conveni per part de l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí