Pallejà es convertirà dissabte en la capital del jazz

Imprimeix

El festival comptarà amb les actuacions de Violetta Curry, The Guadianas Trio i Gnaposs Groove.

El parc de la Molinada acollirà el pròxim dissabte 5 de juliol la setena edició del Pallejazz, el festival de jazz de Pallejà. A partir de les 22 hores, els assistents podran gaudir de les actuacions en directe de la cantant d’origen nord-americà Violetta Curry, The Guadianas Trio i Gnaposs Groove, l’últim disc del guitarrista David Muñoz, col·laborador habitual de formacions tan conegudes com Els Pets. El festival serà presentat per l’actriu Vanessa Castro i comptarà amb l’animació de dj Celo.

El festival va néixer l’any 2008 en record al desaparegut Marià Bernabeu. Al llarg de les anteriors edicions han passat pel Pallejazz grups i músics com Miguel Fernández Quartet, The Slingshots, Kitflus Kuartet, Astrio, David Pastor Trio, Rei Lui Swingband o Superfly Party, entre d’altres.

El Pallejazz forma part del programa de la Festa Major d’Estiu del municipi, tot i que serà els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol quan se celebri la festa gran de Pallejà amb més d’una seixantena d’activitats culturals, tradicionals i esportives.

Redacció / Foto: Pallejazz