La Colla de Diables d’Esparreguera presenten el seu nou espectacle

Imprimeix

L’entitat baixllobregatina ha redefinit els seus actes de la Festa Major amb moltes novetats com La Llagastada.

A Berga hi tenen la Patum, a Cervera l’Akelarre i des d’aquest any a Esparreguera, la Llagastada. La Colla de Diables d’aquesta localitat del Baix Llobregat Nord ha mobilitzat tots els seus membres per a redefinir de dalt a baix els actes més populars de la Festa Major de la vila. A partir d’ara tota la celebració girarà al voltant d’un fil conductor.

Dins de la llegenda de la Llagastada s’hi inclouen els actes de sempre (ara amb un significat que els fa més atractius i els hi dóna sentit) i les novetats d’enguany amb les quals volen sorprendre a tots els vilatans d’Esparreguera i rodalies.

Per a contar la llegenda i presentar el nou format que tindrà la Festa Major d’enguany, els Diables d’Esparreguera faran un espectacle obert avui divendres 27 de juny a la plaça de la Pagesia d’Esparreguera, a les 19.30h. Els assistents comprovaran de primera mà que el foc i la pirotècnia seguiran sent els protagonistes de la majoria d’activitats dels Diables. Però que a més, es buscarà la implicació de la resta d’habitants de la vila amb nous actes.

La presentació consistirà en:

-        Una benvinguda i una introducció per presentar el nou format de la festa i la Llagastada.

-        L’Exposició de la Llagastada impresa sobre uns suports de lona penjat per la plaça.

-        Corral photocall amb les gallines i el gall de l’Ensierru.

-        La Paradeta de Diables: venda de la samarreta de l’Ensierru 2014 i altres productes oficials de la Colla de Diables. També inclou una secció outlet vintage de samarretes de l’Ensierru adreçada als col·leccionistes.

-        Espai infantil perquè els infants acolorin la seva auca.

Redacció / Foto: Colla de Diables d’Esparreguera