Arriba la tercera edició del CorreJocs de Sant Vicençs dels Horts

Imprimeix

Se celebrarà al Pavelló de Sant Josep durant aquest cap de setmana.

Aquest cap de setmana se celebrarà a Sant Vicenç dels Horts la tercera edició dels CorreJocs. Un gran esdeveniment lúdic per a totes les famílies i per a experts en jocs de taula moderns que es realitza anualment al municipi baixllobregat (l'any passat van assistir-hi més de mil persones). L'esdeveniment es nodreix de diverses activitats relacionades amb el lleure, organitzades per associacions sense ànim de lucre i amb la col·laboració de comerços i empreses del sector, així com amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'assistència és gratuïta i lliure per a tothom.

L'acte central de l'esdeveniment anirà a càrrec del Club Amatent, que posarà a disposició la seva ludoteca formada per més de 200 jocs diferents. Els seus membres i voluntaris també estaran disponibles per explicar-vos com es juga. A més a més, els nois i noies Amatents preparen activitats paral·leles per complementar l'experiència dels visitants i fer-la encara més divertida: tallers, tornejos, sortejos de premis, softcombat, rol, àrea infantil i de creadors de jocs, gimcana, maquetes de tren, botigues, etc.

La tercera edició del CorreJocs d'enguany serà el dissabte 28 i diumenge 29 de juny al Pavelló de Sant Josep, a Sant Vicenç dels Horts (i ben a prop de l'estació de FGC Can Ros). Més informació a www.correjocs.cat

Redacció / Foto: Arxiu