Èxit de participació en la Festa Major 2014 de Sant Joan Despí

Imprimeix

Els concerts al parc de la Fontsanta han estat multitudinaris així com la participació en les activitats infantils i més tradicionals.

Punt final a la Festa Major de Sant Joan Despí 2014, que ha omplert els carrers del municipi de gent que ha participat en l’ampli ventall d’activitats programades. Segons el regidor de Cultura, Álex Madrano, la valoració “és molt positiva. El bon temps ha acompanyat durant aquests dies, s'han pogut celebrar totes les activitats previstes, amb un alt índex de participació i implicació per part de la ciutadania. Un any més, els concerts al parc de la Fontsanta han estat de les activitats més multitudinàries. Tant Chenoa, el dissabte 21 de juny, com el Va Parir Tour, la festa de Ràdio Flaixbac (divendres), van omplir de gom a gom el parc. Aquesta darrera activitat va aplegar unes 5.000 persones.”

El regidor també ha destacat “la participació de les activitats infantils (jocs, espectacles, etc.) i les més tradicionals com la Trobada de Gegants, les havaneres, o el festival de l'Esbart Dansaire. També sembla que ha anat molt bé la Ruta de la Tapa.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí