La millor música jamaicana es dóna cita a Esplugues

Imprimeix

Es podrà gaudir dels sons de la “Old School” del reggae del país caribeny el pròxim 5 de juliol.

L’illa caribenya de Jamaica es 'traslladarà' al Parc de les Tres Esplugues, el pròxim dissabte 5 de juliol, on se celebrarà la tercera edició de l’’Esplugues Meets Jamaica’. S’inaugurarà un espai que vol apropar la música i la cultura d’aquest país a través de les millors Sound Systems de la península. Ska, rocksteady, reggae i dub sonaran amb força des de les dues de la tarda i fins a les tres de la matinada. Una jornada on es podrà gaudir dels millors sons de la “Old School” del reggae sense haver de moure’s de casa.

Més activitats

Aquest any, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues, els comerciants i les entitats locals, s’ampliarà les activitats i començarà a les 10:00 del matí, amb un torneig de futbol. Durant la tarda, a partir de les 15 hores, hi ha previst un torneig de dominó i també tindrà lloc La Carajillada. D’altra banda, a les 17 hores hi haurà activitats infantils amb materials reciclats a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jordi; i a les 17.30 hores s’organitzarà una Batucada a mans de “Tambolás”. A més hi ha previst, a les 20 hores, una MasterClass de DanceHall a càrrec de la Prima Cali (Attitude DanceHall Crew) i d’11 a 20 hores tindrà lloc l’exposició fotogràfica a mans de la Laia Selectora.

El festival és a l’aire lliure i gratuït. Aquest any participaran Rudith, Black Cat, Laia Selectora, Witch Doctors, Watts Attack, Fire Warriors, Genis Trani i Wiggle Yard entre altres. Per a més informació cal adreçar-se a www.facebook.com/espluguesmeetsjamaica i www.espluguesmeetsjamaica.com

Redacció / Foto: Esplugues meets Jamaica