Es concedeixen els Premis Edurecerca del Baix Llobregat

Imprimeix

Es van reconèixer els treballs de recerca dels alumnes de batxillerat o dels cicles formatius de grau superior dels centres d'ensenyament de la comarca.

La Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat va acollir ahir l'acte de lliurament de la segona edició dels Premis Edurecerca del Baix Llobregat. Es tracta d'uns guardons convocats pels Serveis Territorials d'Ensenyament juntament amb la col·laboració de representants del teixit associatiu i empresarial de la comarca amb l'objectiu de reconèixer els treballs de recerca dels alumnes de batxillerat o dels cicles formatius de grau superior dels centres d'ensenyament del Baix Llobregat.

En concret, es van lliurar vuit modalitats de premis, convocats cadascun d'ells per una entitat o organisme vinculat a la comarca. Alhora, la temàtica de cada premi està relacionada amb l'àmbit d'influència de l'entitat que el convoca. Així, els premis d'aquest 2014 estan promoguts pel Consell de Dones, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Consorci de Turisme, el Centre d'Estudis Comarcals, la Fundació Orienta, Innobaix, el Parc Agrari i la Universitat Politècnica de Catalunya. A més, l'Ajuntament de Sant Feliu també va convocar un premi amb l'objectiu de reconèixer un treball que per la seva temàtica no pugui incloure's en cap de les modalitats establertes.

Els guardonats en la segona edició dels Premis Edurecerca han estat:

D'altra banda, cal destacar que en la modalitat del Premi del Centre d'Estudis Comarcals, va quedar com a finalista Ariadna Font, alumna del col·legi Bon Salvador de Sant Feliu, pel treball "La Puda: el record d'una època".

El lliurament dels premis va comptar amb la presència de l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, que va obrir l'acte. El punt musical va estar marcat per l'actuació del Combo de Jazz de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu. La Sala Ibèria es va omplir d'alumnes i familiars, professorat dels centres participants, així com personal dels serveis educatius de la comarca. Entre les autoritats presents va assistir Josep Maria Pérez, delegat territorial d'Ensenyament al Baix Llobregat; Jesús Blanco, conseller d'Educació del Consell Comarcal; i Ramon Castellano, portaveu adjunt de la Diputació de Barcelona.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat