El Trambaix promociona turísticament el Baix Llobregat

Imprimeix

Es vol posar en valor les visites i els atractius turístics dels municipis on passa amb l'objectiu d'atreure visitants.

Tramvia Metropolità i els ajuntaments d’Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu van posar ahir en marxa una nova campanya de promoció de la comarca del Baix Llobregat “Fes Turisme amb el TRAM al Baix Llobregat”. Una iniciativa que posa en valor les visites i els atractius turístics per on passa el Trambaix –línies T1, T2 i T3- amb l'objectiu d'atraure visitants als llocs d’interès de la comarca.

El president del Consell Comarcal, Joaquim Balsera, i el president del Tramvia Metropolità, Josep Maria Cullell, han signa el conveni de col·laboració de la campanya junt amb els alcaldes de Sant Just Desvern i de Sant Feliu de Llobregat a més dels regidors i tinents d’alcalde, respectivament dels municipis de Sant Joan Despí, Esplugues i Cornellà. Balsera ha indicat que la comarca del Baix Llobregat té l'11% del PIB de tot Catalunya i ha de tenir resolta la seva xarxa de comunicacions, tot recordant les reivindicacions que en el seu dia van fer alcaldes de la comarca perquè es construïssin les línies de tramvia que uneixen els municipis del Baix Llobregat i Barcelona.El president del Consell Comarcal ha insistit també que la indústria turística té cada cop més pes en l’economia del Baix Llobregat, en aquest sentit des de la comarca i a través del sector públic i privat s'aposta fort per donar a conèixer el patrimoni natural, cultural i gastronòmic.

D’altra banda, Josep Maria Cullell, president del Tramvia Metropolità, ha volgut recordar també com gràcies a la insistència dels alcaldes, la comarca gaudeix avui d’un sistema de transport que connecta la comarca amb Barcelona i que ha facilitat arribar a la xifra de 25 milions de viatgers, a més que és un mitjà molt ben valorat per part dels seus usuaris.

La campanya "Fes turisme amb el TRAM" al Baix Llobregat inclou descomptes a museus i a restaurants que es troben al llarg del recorregut. Tots els combois del Tram al seu pas pel Baix Llobregat disposen de fulletons amb informació dels recursos a visitar i dels cupons descompte en forma de retallables. Tota la informació d'aquesta campanya de promoció es troba a la web del Consorci de Turisme o a la web específica de #RutesTrambaix.

Redacció / Foto: Consell Comarcal del Baix Llobregat