×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 624

Rosa Regàs presenta el llibre guanyador del Premi Delta

Imprimeix
L’escriptora Rosa Regàs va ser l’encarregada, dimecres, 7 d’abril, de presentar el llibre de la novel·la guanyadora de la cinquena edició del premi de narrativa Delta per a dones, un certàmen literari d’àmbit comarcal que enguany s’ha organitzat des de Sant Joan Despí. En aquesta ocasió, l'obra gunayadora ha estat 'L'ofici dels Muts' de Maria Isabel Joven, que, a més de veure publicat el seu llibre, s'ha endut 3.000 euros.

Regàs, autora de novel·les com La canción de Dorotea, premi Planeta en 2001, i antiga directora de la Biblioteca Nacional, va destacar la necessitat que les dones trobin cada vegada més finestres per a l’expressió literària. A la foto, Regàs amb la guanyadora del premi Delta, Maria Isabel Joven, flanquejades per l’Elena Embuena, tinenta d’alcalde de’Acció Social i Dona, i per l’Àlex Medrano, tinent d’alcalde de Cultura.

El premi Delta l'organitzen onze municipis del Baix Llobregat (Begues, Castelldefels, El Prat, Esplugues, Gavà, Olesa de Montserrat, Sant Boi, Sant Climent de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans) i el Consell de les Dones de la comarca. És un certamen que vol fer visible la creativitat i la mirada femenina en l’àmbit de la literatura.

L'acte de la presentació del llibre va tenir lloc al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí.

Aj. Sant Joan Despí