José Corbacho presenta la seva nova obra a la Temporada d'Arts Escèniques de Sant Boi

Imprimeix

L’actor i director hospitalenc aprofita les noves tecnologies per parlar i riure de tot una mica.

El pròxim diumenge, 27 d'abril, la Temporada d'Arts Escèniques i Música de Sant Boi de Llobregat presenta “Corbacho 3G”, un espectacle on el conegut showman, actor i director aprofita les noves tecnologies per parlar i riure de tot una mica.

José Corbacho ens proposa un espectacle on l'ús de les xarxes socials i les noves maneres de comunicar-nos són una excusa per criticar aspectes de la nostra societat: la monarquia, els polítics, la televisió, les relacions de parella... tot passa pel filtre de l'humor i del riure.

L’actuació de Corbacho a l'escenari és un monòleg on es demana la col·laboració del públic. L'artista demana als assistents que encenguin els telèfons mòbils, que facin fotos, que publiquin missatges a les xarxes socials o, fins i tot, que li enviïn missatges. D'aquesta manera, la mateixa sala es transforma en una xarxa viva durant una estona.

"Corbacho 3G" és la tercera obra d'aquest semestre a la Temporada d'Arts Escèniques i Música."Onze. Nou. Catorze (1714)" (20 de maig, dins de la programació de la Festa Major) i "Iaia!" (8 de juny), amb Montserrat Carulla, completaran la programació.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi