Es Lliuren els premis del II Concurs d'SMS d'amor en català de Sant Boi

Imprimeix

Andrea Buendía, Francisco Hidalgo i Maria Rosa Anglès han aconseguit els tres premis d'aquesta edició.

Avui s¡han lliurat els premis del II Concurs d'SMS d'amor en català, convocat pel Servei Local de Català de i Ràdio Sant Boi amb motiu de la diada de Sant Jordi. Andrea Buendía, Francesc Hidalgo i Maria Rosa Anglès han guanyat els tres premis del certamen.

Els guardons d'aquesta segona edició, lliurats a la Fira del Llibre de la plaça de l'Ajuntament, han estat un sopar romàntic per a dues persones i dos llibres (primer premi) i vals de compra de 50 euros i dos llibres (segon i tercer premi) per gentilesa de les associacions de comerciants El Carrer i Sant Boi una gran botiga i de les llibreries Isart i Croquis.

El concurs demanava SMS d'amor escrits en llengua catalana amb una extensió màxima de 30 paraules. El text guanyador, obra d'Andrea Buendía, diu: "Pintaré tombarelles amb tu, amb tu saltaré sobre aquest abisme sense por".

A les pàgines web de l'Ajuntament de Sant Boi i del Servei Local de Català s'ha publicat un recull de tots els missatges rebuts. En el concurs han participat 37 persones, que han enviat 59 textos SMS.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi