Arturo González publica “Investigaciones científicas i anécdotas históricas”

Imprimeix
L’escriptor castelldefelenc també ha escrit “Curiosidades históricas y dichos populares”.

Des de fa molt poc temps ja es pot comprar a les llibreries i per internet el tercer llibre d’Arturo González Hurtado que té com a títol “Investigaciones científicas y anécdotas històricas”. L’escriptor el va presentar recentment a la Biblioteca Central de Castelldefels. Segons González parla sobre “la vida, la memòria, la bellesa, l’amor, les decisions, les emocions o la felicitat. Totes molts properes a nosaltres, que ens afecten a la nostra vida diària i seria convenient que estiguéssim molt atents a elles per tenir una major qualitat de vida i una longevitat més sana i feliç.”

D’altra banda, l’any passat també va publicar el seu segon llibre titulat “Curiosidades históricas y dichos populares”. El llibre recull més de 550 dites populars de les quals ha buscat les seves arrels, és a dir el seu origen. “Moltes d’aquestes dites s’utilitzen a la vida diària de les persones i en el llibre podem trobar una o vàries explicacions”, diu González. Referent a les curiositats històriques, l’autor explica que “podem trobar explicacions de molts fets que s’han produít al llarg de la història.”

El perfil
Auturo González Hurtado va néixer a Yudego (Burgos) l’any 1948. Compta amb un ampli bagatge professional i acadèmic amb la carrera de Mestre Nacional de Primer Ensenyament i el llicenciament en Filologia Hispànica a més de mestre de català. Ha dedicat tota la seva vida a la docència, de la qual vint anys a la localitat baixllobregatina de Castelldefels. Va començar fent classes en centres concertats i, posteriorment, va passar a ocupar plaça en diferents centres públics. També ha publicat “Poesías para la familia y amigos”.

Redacció / Foto: Arxiu