L’Ateneu de Martorell presenta una programació estable de teatre, cinema, música i humor

Imprimeix
El projecte, que impulsa l’Ajuntament, converteix aquest equipament en un espai de trobada lúdic i cultural.


El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat de la regidora de Cultura i Joventut, Cristina Dalmau, van presentar la proposta d’usos de l’Ateneu que, d’octubre a juny, projectarà activitats de teatre, música, cinema, humor, tallers, festa i futbol.

Dalmau ha explicat que la programació se segmentarà en setmanes, cadascuna d’elles especialitzada en algun tipus d’art o representació. L’Ateneu acollirà almenys quatre activitats mensuals, els dijous, divendres o diumenges al matí. La primera setmana es dedicarà al teatre, la segona als concerts, la tercera al cinema i la quarta a les jam sessions, que aniran a càrrec de l’Escola Municipal de Música.

Dues entitats locals
La intenció és sumar tots els agents del poble i les seves propostes, com és el cas de dues entitats de llarga trajectòria al municipi com La Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils i el Teatre El Foment. Ambdues entitats programaran una activitat teatral al mes, la primera dirigida al públic infantil i juvenil – el primer diumenge de mes al matí- i la segona centrada en el públic adult – el segon diumenge de mes al vespre.

Paral·lelament i en el marc de les propostes Cola Extra i Jove Forma’t de la regidoria de Cultura i Joventut, l’Ateneu acollirà tallers o càpsules formatives de confecció de nines fofutxes, risoteràpia, punts de llibre, àlbums de fotos, Instagram i swing. Aquestes activitats es duran a terme les tardes dels dimarts, dimecres i dijous. La programació inclourà també els partits de futbol més destacats de la temporada.

L’equipament municipal combinarà l’ús dels espais amb els actes festius de més rellevància de Martorell, com la Fira de Primavera, la Festa major, el Roser, la Màgia del Nadal o el Carnestoltes. A més, l’horari d’obertura de l’Ateneu ofereix cada cap de setmana la possibilitat de sopar o prendre una copa.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell