La Passió d’Olesa obre el teló aquest diumenge

Imprimeix
Hi ha previst nou representacions, i com a novetats s’ha renovat el vestuari i s’incorpora subtítols en castellà i anglès.
Aquest diumenge 9 de març, a partir de les 10.15 hores, s’obrirà de nou el teló de La Passió d’Olesa de Montserrat, i ho farà per donar el tret de sortida a la temporada 2014. La Passió és un espectacle que es manté viu al municipi des de l’any 1538.

Al llarg de la temporada 2014 el públic de La Passió descobrirà el nou format del pròleg de l’espectacle, en què la projecció d’imatges interactuarà amb els actors, iniciant així la tendència a incloure el vídeo mapping. Els canvis en la il·luminació, basats a donar més realisme i relleu a l’escenografia, també ajudaran a mantenir la sorpresa de l’espectador en cada escena.

Representacions
Enguany es realitzaran un total de nou representacions. El preu de l’entrada general és de 20€, amb descomptes per a diversos col·lectius. Des de La Passió també s’organitzen paquets per a grups amb transport, dinar i altres activitats complementàries per gaudir d’un dia sencer als peus de Montserrat.

Novetats
La d’Olesa és una Passió tècnicament actualitzada gràcies a l’esforç del miler de col·laboradors que, de manera voluntària, dediquen el seu temps lliure a treballar per l’espectacle. Enguany, una de les novetats tècniques més destacades és la incorporació dels subtítols en castellà i anglès. Un avanç important que permetrà, al llarg de la temporada, obrir les portes a nous públics que vulguin conèixer la primera Passió condecorada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (any 2002), malgrat no parlin el català, la llengua pròpia del text de La Passió.

A més, aquesta temporada també s'han renovat i unificat l'estil del vestuari de La Passió. S'han creat nous patrons, i s'han actualitzat les instal·lacions on els actors recullen la roba amb què es caracteritzen per l'espectacle. Aquesta renovació ha significat que l'equip de costura hagi hagut d'actualitzar els més de 500 vestits que s'utilitzen en cada representació.

Redacció / Foto: La Passió Olesa