Sant Feliu celebrarà dijous el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Imprimeix
Es farà a la plaça de la Vila on hi ha previst diferents tallers adreçats especialment als infants i les seves famílies.
La plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat acollirà aquest dijous diverses activitats per commemorar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. S'organitzaran diferents tallers adreçats especialment als infants i les seves famílies amb l'objectiu de sensibilitzar-los sobre els conflictes i la violència arreu del món.

Un dels principals reclams de la celebració són els missatges de pau que els alumnes de les diferents escoles de Sant Feliu escriuen a les aules amb motiu del Dia de la No Violència i la Pau. Bona part d'aquests missatges s'exposen a la plaça de la Vila perquè tothom pugui conèixer els desitjos de pau i solidaritat que reclamen els més petits.

En el marc de l'acte hi haurà xocolatada, música africana i les actuacions de l'Espectacle per la Pau, amb la participació de grups de funky del Centre Parroquial, l'Aula de Música i Teatre i Samarkand tribal. L'acte finalitzarà amb la interpretació de la cançó "Trista", himne oficial per la pau de la UNESCO de Catalunya.

La jornada està organitzada pel Consell Solidari i l'associació Calaix de Sastre, amb el suport de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Redacció / Foto: Xtec