Ràdio Molins de Rei guardona les persones i entitats més destacades del 2013

Imprimeix
L’acte se celebrarà avui, a partir de les 20.30 hores, en el Foment Cultural i Artístic.
El Foment Cultural i Artístic serà escenari, avui divendres a partir de les 20.30 hores, de l’acte de lliurament dels premis que concedeix a persones i/o entitats. Aquests premis volen reconèixer la tasca feta per la ciutadania de Molins de Rei durant l’any passat en diferents àmbits. L’únic premi que continua obert és el de Molinenc/a d’Honor, i que s’ha pogut votar a través d’Internet fins dijous a la nit (els candidats i candidates són Jesús Jiménez Colás, Josep Artés Martí, Jordi Anducas Pous, Cristina Pla Cucurull, Jordi Molet Canal i, a títol pòstum, Rosa Florenza Sabaté).

Els guanyadors d’aquesta edició són: Cultura (l’actor i doblador Lluís Posada), Esport (Santi Prat Casas, ciclista professional que tot i patir un accident ha continuat practicant aquest esport), Solidaritat i Acció Cívica (Càritas Diocesana Comerç) i Acció Cívica (l’empresari Jordi Costa Puigverd), Innovació (el científic Jordi Arbiol, que treballa en el camp de la nanotecnologia) i Educació (el programa Programa de Qualificació Professional Inicial – Pla de Transició al Treball -PQPI-PTT-).

Com ja és habitual també s’atorga el premi de Comunicació que, de manera excepcional, no es restringeix a persones del municipi, sinó a destacats professionals de l’àmbit del periodisme i la comunicació. Enguany aquest premi ha recaigut en la figura del periodista i director del programa El Món a RAC1, Jordi Basté, que recollirà el guardó personalment.

Redacció / Foto: Pobles Catalunya