Lolo Herrero va presentar l’acte dels nominats als VI Premis Gaudí de cinema

Imprimeix
El conegut actor pratenc, que treballa en televisió i cinema, va compartir escenari amb Lluïsa Castell.


L’Acadèmia del Cinema Català va fer públic, ahir divendres, els nominats als VI Premis Gaudí. Els actors Lluïsa Castell i el pratenc Lolo Herrero van ser els encarregats de fer la lectura dels nominats de cada una de les 22 categories a l’Auditori de La Pedrera en un acte on també van intervenir Marga Viza, directora de Cultura de La Pedrera, i Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català.

A la lectura de nominats també van estar convidats els representants de les pel·lícules inscrites i els acadèmics. Cal recordar que un total de 369 acadèmics han estat cridats a emetre el seu veredicte a la primera volta de votacions de la sisena edició dels Gaudí, que va començar el passat 15 de desembre i resta oberta fins al 30 del mateix mes. La segona volta de les votacions començarà dilluns 13 de gener fins al 27 de gener. La gala se celebrarà diumenge 2 de febrer. Aquest any opten a les estatues un total de 91 produccions.

Perfil
Lolo Herrero ha treballat en televisió i cinema. La seva primera aparició a la petita pantalla fou l’any 2000 a Laberint d’Ombres de Televisió de Catalunya. Ha participat en nombrosos telefilms i ha treballat en series de gran popularitat com Ventdelpla (2005), Hospital Central (2007) o El cor de la ciutat (2009). A la gran pantalla, ha participat en projectes internacionals com The Conclave (Canadà, 2005) o Zindagi na milegi dobara (Bollywood, 2010), així com a films com Los últimos días (2012) d’Àlex i David Pastor.

Redacció / Foto: Arxiu