Gavà torna a tenir “el seu” Home del Mil·leni

Imprimeix
L’escultura de ferro presideix de nou el parc des de fa un parell de dies després de ser el gran protagonista el cap d’any de Barcelona.

Tal com estava estipulat, l’Home del Mil·lenni va tornar a Gavà després de protagonitzar l’espectacle de cap d’any organitzat per la Fura dels Baus per la ciutat de Barcelona. El gegant de ferro de 15 metres d’alçària ha tornat a col·locar-se en el seu emplaçament habitual en unes tasques que van durar gairebé tot un dia. I a partir d’ara seguirà president el Parc del Mil·lenni al qual li dóna el seu nom.

L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, destaca que l’Home del Mil·leni és “un dels gavanencs més il·lustres. Ha protagonitzat la Festa Cap d’Any a Barcelona que ha permès projectar la capital catalana arreu del món” i va afegir que “des de Gavà desitgem que aquesta vinculació amb la Fura dels Baus i amb l’Ajuntament de Barcelona tingui continuïtat en el futur. Volem que la figura sigui el símbol fixe en la celebració de l’entrada d’any a la ciutat de Barcelona i què Gavà tingui protagonisme a través del nostre ambaixador”.

El director artístic de La Fura dels Baus, Pep Gatell, va manifestar que l’Home del Mil·lenni “ha de ser com la bola de Nova York, que al final la gent vingui a veure com obre els braços i dona la benvinguda a tothom, però això no depèn només de nosaltres, ens agradaria que fos així perquè aquesta figura representa l’esperit dels catalans d’ajuntar-nos i fer coses més grans que nosaltres mateixos”.

Redacció / Foto: FB