Cornellà de Llobregat tindrà un Museu de les Matemàtiques

Imprimeix
El Palau de Can Mercader serà la seu i està previst que obri les portes a principis d’any.

L’Ajuntament de Cornellà i l’Associació del Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) han arribat a un acord per instal·lar-se al municipi baixllobregatí i establir una exposició permanent. Un projecte que començarà a funcionar a principis del 2014 i que donarà origen en un futur pròxim al primer museu de les matemàtiques de Catalunya.

Aquest singular museu estarà ubicat a la segona planta de l’actual Palau Mercader, i ocuparà un espai amb més de 300 metres quadrats, que acollirà exposicions, tallers i activitats de tota mena on les matemàtiques s’abordaran des d’un vessant pràctic i lúdic. L’objectiu és popularitzar les matemàtiques i fer-les més emocionants i aplicables al desenvolupament social, econòmic i personal.

A principis d’any obrirà les portes aquest museu, que oferirà una programació per a escolars a partir del cicle mitjà i superior de primària i una altra per a les famílies. A l’exposició permanent es podran veure i treballar materials manipulatius i lúdics, amb diferents nivells de dificultat.

 
Redacció / Foto: AC