El Centre Cultural El Remolar reobre aquest dissabte

Imprimeix
La rehabilitació de l’edifici pratenc ha costat 1,17 milions d’euros, i es farà una jornada de portes obertes.

El Centre Cultural El Remolar inicia, aquest dissabte, una nova etapa després d’uns mesos d’obres per canviar la seva imatge. Per celebrar la reobertura d'aquestes instal·lacions, l'Ajuntament del Prat de Llobregat ha organitzat una jornada de portes obertes per dissabte 26 d'octubre, d'11.30 a 14 h. Aquell mateix dia també se'n farà la inauguració oficial, a càrrec de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

Les plantes segona i tercera de l'edifici, que són de propietat municipal, s'han reformat per poder acollir l’Escola d’Arts del Prat, el Casal Municipal de la Gent Gran i el Centre de Normalització Lingüística.

Les obres també han consistit en rehabilitar la coberta de l'edifici, on s'hi podran fer activitats esporàdiques, i s'ha netejat la façana. En total, la rehabilitació ha suposat una inversió de 1,17 milions d'euros (comptant l'obra i el nou mobiliari).

Cal destacar que anys enrere, el Centre Cultural El Remolar havia acollit la biblioteca municipal Antonio Martín i l'Arxiu Municipal, actualment ubicats al Cèntric, iniciarà dissabte una nova etapa.

Redacció / Foto: CC