Comença una nova edició de la Mostra de Jazz de Sant Boi

Imprimeix
El cartell d’enguany està format per artistes internacional de nivell i s’ha convertit en un referent musical al municipi.

Des d’avui i fins al pròxim 29 de novembre se celebrarà a Sant Boi de Llobregat una nova edició de la Mostra de Jazz. Enguany, el programa és compon d'artistes internacionals de primer nivell que acompanyaran sòlids representants del panorama jazzístic del país. Alguns repeteixen com Ronald Barker (trompeta i veu), que ja va actuar durant l'edició de 2005 i tornarà a Sant Boi el 22 de novembre acompanyat del músic santboià Toni Solà (saxo tenor).

La Mostra, que arriba a la seva vint-i-dosena edició, s'ha convertit en un referent de la vida cultural de la ciutat baixllobregatina. La mostra començarà amb el vibrafonista francès Dany Doriz que actuarà amb el grup de Gerard Nieto, un dels trios més interessants del nostre país.

Un any més, el certamen inclou Jazz en família, un apartat dedicat a introduir en aquest estil musical a tota la família, especialment als infants.

Redacció / Foto: Arxiu